O Nama

DRAZOR STIL je porodična firma koje se od 1983. godine bavi proizvodnjom spavaćih soba i komadnog nameštaja, a posebno kreveta od punog drveta vrhunskog kvaliteta i dizajna po želji svojih klijenata.

Posebno izdvajamo ponudu hotelskog nameštaja.

Celokupna proizvodnja se vrši u Staroj Pazovi gde vam nudimo kompletnu lepezu boja i proizvoda. Krevete proizvodimo isključivo od parene bukve. Najkvalitetniji materijali i finalna obrada su sinonim našeg proizvodnog programa.

U našoj ponudi možete pronaći i izabrati nameštaj vrhunskog kvaliteta za opremanje vašeg doma ili hotela. Naš zaštitni znak su spavaće sobe i kreveti, ali u svom programu imamo i ostale elemente nameštaja koje po dogovoru možete poručiti. Neki od naših zadovoljnih klijenata su poznate javne ličnosti, strane ambasade kao i nekoliko manjih hotela i apartmana.

Deviza “MI PRVIMO NAMEŠTAJ OD PUNOG DRVETA” govori da u našem proizvodnom programu nema kompromisa po pitanju kvaliteta. Ono što posebno želimo da istaknemo je odnos cene i kvaliteta. To je nešto čime se ponosimo i čime smo stekli veliko poverenje i preporuke naših kupaca. DRAZOR STIL vam stoji na raspolaganju za sva pitanja, a ceo proizvodni program možete pogledati u našem prodajnom salonu u Beogradu

Nameštaj iz svih programa se proizvodi u svim dimenzijama i u preko 40 boja.

Naši kreveti se prodaju bez dušeka